Apariţie Ghidul tânărului voluntar, format eBook, ediţie adăugită

Coperta1

Dragi prieteni, colaboratori, sponsori, parteneri şi voluntari,

 

Încep prin a vă mulțumi pentru susţinerea necondiționată pe care mi-ați oferit-o în proiectele derulate de-alungul timpului, proiecte ce au avut ca scop îmbunătăţirea considerabilă a vieţii persoanelor vulnerabile, copii cu nevoi speciale instituţionalizaţi sau familii cu diferite dizabilităţi. Rezultatele vi se datorează, în întregime!

Am pornit de fiecare dată pe drumul unei noi idei împreună cu voi, împărtășindu-vă din ceea ce mi-am dorit să fac, cu tot cu emoțiile care nu m-au părăsit nicicând. Fac același lucru și acum, rugându-vă să fiți alături de mine şi în iniţiativa de a veni în sprijinul Fundaţiei Preţuieşte Viaţa achiziţionând publicaţia “Ghidul tânărului voluntar”, ediţie adăugită (2015).   

                             

Despre Fundaţia Preţuieşte Viaţa: 

„Învață să trăiești frumos și demn în fiecare zi, nu irosi singura ta șansă la viață, stă în puterea ta să schimbi ceva în bine în lumea în care trăiești.” Așa sună motto-ul fundației „Prețuiește Viața” înființată la începutul anului 2008 de Andreea Marin. Scopul principal al organizaţiei a fost acela de a aduce speranță în viaţa mamelor şi a familiilor dezavantajate social şi economic prin implementarea unor proiecte special gândite pentru a le schimba, în bine, viețile. Printre proiectele cele mai cunoscute publicului larg, voi aminti: Şcoala Mamelor (MOM UP – Rețea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate în situații dificile de viață) şi Caravana Preţuieşte Viaţa.

Deşi multe iniţiative nu au fost mediatizate intens, Fundaţia Preţuieşte Viaţa a reușit de-alungul timpului să îmbunătățească vieți oferind familiilor cu posibilități materiale extrem de reduse șansa de a beneficia de tratamente și intervenţii chirugicale în clinici specializate de peste hotare, unde costurile sunt foarte mari. O echipă inimoasă care a adus, nu o dată, zâmbetul pe chipuri înăsprite de greutățile vieții.

 Dragilor, vă încurajez să-mi susţineţi iniţiativa de faţă achiziţionând publicaţia Ghidul tânărului voluntar – format eBook de AICI,  publicaţie ce a fost concepută cu scopul de a încuraja voluntariatul la nivel local şi activităţile de voluntariat în care se pot implica mai multe persoane.  

Autorul publicaţiei va dona INTEGRAL toată suma generată de vânzarea publicaţiei către Fundaţia Preţuieşte Viaţa!

 

 Vă mulţumesc din toată inima, în numele beneficiarului, pentru încrederea şi susţinerea arătată în acest demers!

 

Ghidul tânărului voluntar, ediţie adăugită – eBook, a fost editată de Editura Virtuală, prin amabilitatea Domnului Director Cornilă MUGUR.

 

 

Cu mii de mulţumiri,

Stelian Juganu