Familii cu Suflet – un proiect cu suflet

Screenshot_10-3

Dragi prieteni,

În urmă cu câteva luni bune, noiembrie 2015, mi s-a propus să povestesc despre viaţa mea în cadrul unui interviu ce urma a fi promovat prin intermediul mai multor canale (internet, spot TV) cu scopul de a încuraja alţi tineri aflaţi în case de copii, că merită să visezi şi să lupţi pentru visele tale chiar dacă te afli în situaţii mai dificile din viaţă.

Proiectul pentru care am spus DA, fără ezitare, poartă numele Familii de Suflet şi are ca prim scop identificarea unor familii cu suflet de a „adopta” copii abandonaţi în centrele de plasament. Mi-a plăcut enorm de mult ideea acestui proiect, motiv pentru care am vorbit deschis despre viaţa mea, cu gândul că voi reuşi să-i inspir pe cei ca mine să lupte pentru o viaţă mai frumoasă. 

Imaginile de faţă sunt preluate din interviul acordat proiectului mai sus amintit.

Profit de această ocazie, pentru a aduce mulţumiri sincere Asociaţiei Femeilor de Afaceri Cluj – www.afacj.ro, pentru amabilitate doamnei Mihaela Rus, pentru permisiunea de a ne lăsa să filmăm o parte din interviu în cadrul Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT – www.cuget.afacj.ro!

Felicitări, Alfa Grup – www.alfa-grup.com, pentru iniţiativa acestui proiect!

 

Îndrăzniţi să visaţi! Îndrăzniţi să luptaţi pentru visele voastre!

Stelian,