Speaker în cadrul evenimentului „Conferinţa Povestea mea”, ediţia a III-a

DVT-Povestea-mea-Cluj

Dragi prieteni,

Vă invit cu mult drag să luaţi parte la evenimentul Conferinta Povestea mea, eveniment ajuns la ce-a dea III-a ediţie, însa la Cluj acesta se află la prima ediţie; sunt onorat şi bucuros să vă anunţ că voi fi unul din cei trei speakeri ai serii.

Vorbesc foarte rar despre viața mea, însă voi fi bucuros să fac acest lucru în seara de 13 mai, în ideea de a-i încuraja si pe alții să creadă în ei şi în visele proprii.

Sunt extrem de mândru de ceea ce sunt, de principiile de viață pe care le am şi de modul în care viața mea a prins contur de-a lungul timpului! Aceste lucruri le sunt datorate oamenilor frumoși din viața mea, ce au îndrăznit să creadă şi să investească în mine. Mulțumesc mult acelor oameni, pentru că fără voi Povestea Mea nu ar fi fost frumoasă!

Îndrăzniți să dați viață viselor voastre, pentru a avea mai multe motive de a vă sărbători fericirea şi împlinirea voastră!

Conferinţa Povestea mea va pune în prim plan poveștile de viață ale unor oameni care au plecat la rândul lor dintr-un centru de plasament şi au reuşit, prin forţe proprii, să-şi croiască un drum în viaţă.

Scopul principal al evenimentului este acela de a diminua din stigma atașată condiției sociale, prin încurajare, sprijin și motivație în rândul tinerilor ce se află sau se pregătesc să părăsească instituţia închisă în perioada următoare. Un număr de trei speakeri vor susține conferința: Stelian Juganu (Voluntar); Alexandru Bogdan Cristea (Designer) și Vișinel Balan (Președinte Desenăm Viitorul Tău), prin poveştile lor de viaţă.

Vrem să spunem ”povești de trezit copii”, să le dovedim astfel că doar faptul că se găsesc într-un context social diferit de idealul cultural nu înseamnă că sunt inferiori.

Conferinţa Povestea mea este un eveniment iniţiat de Asociatia Desenam Viitorul Tau şi implementat cu sprijinul Bancii Comerciale Romane – BCR, Consiliul Tinerilor Instituționalizați, Life Education for All, Alfa Grup şi Perso.RO

 

Să ne vedem cu bine! 🙂

Stelian,